Dark Mode On / Off

Újabb tabdi siker: az Év Kiváló Terméke 2019 díj is ebbe a faluba került

Jól indult az év első fele ennek a kis Manufaktúrának, mely a Rumos Diólekvárral már ugyan a hazai szakmai versenyeken elnyert tavaly egy Ezüst érmet, majd júniusban a Nemzetközi Bor- és Lekvárversenyen nagy Arany éremmel jöttek haza és most 2019. márciusában egy szakmai versenyen az Év Kiváló Terméke 2019 díjban is részesültek.

A Gourmet & Delicious Manufaktúra szakmai vezetőjének neve már ismerősen csenghet olvasóinknak, hiszen kertészeti és mezőgazdasági szakcikkekkel, szakmai klubnapokkal örvendeztetik meg a hozzájuk fordulókat.

A Manufaktúra bemutatókertje Tabdiban van, majdnem a falu központjában, mégis tanyasi hangulattal megáldott, közel fél hektáros területen fekszik.

Közel 40 paprikafajtával, majd 15 fajta paradicsommal, rengeteg fűszerkülönlegességgel dolgoznak, mely mind saját gazdaságukban terem.

A gourmet bolt hangulatát időző kistermelői manufaktúra alig 4 éves, mégis egyre több szakmai díjat zsebelnek be.

Miben különlegesek még? Kistermelőként olyan szerveződések mögött állnak, mint a magyar nyelven online a legolvasottabb gourmetmagazin tulajdonosai, a nevükhöz fűződik a frissen indult Piacra Járni Menő Mozgalom is.

Ajánlott cikkek